onsdag 12. august 2009

Angel wallhanging!

This week I have been doing a little bit stitching, thinking of christmas...
This cute wallhanging is from a Norwegian book called "julegleder" (translates to something like "joy of christmas").
This is made from scraps only, sooo proud of that! The stitchery did not come out as nice as I wish, but the fabric I stitched it on was not a very good one. It is a scrap from a tablecloth I sewed many years ago. And besides that, I'm not very good at hand-sewing, my stitches are uneven, but I still think it's kind of nice.

Denne uka har jeg holdt på med litt stitchery, må tenke litt på jula som nærmer seg...
Dette veggteppet er fra boka "julegleder".
Det er laget av bare rester, ganske stolt av det:) Broderiet ble vel ikke av de beste, jeg har sydd det på en rest fra en damask-duk som jeg lagde for flere år siden. Ikke det beste underlaget å sy på! Jeg er vel heller ikke så flink med broderier, stingene mine blir ujevne. Men jeg synes allikevel det er morsomt å holde på med!

4 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Dette er utrolig flott!

LeKaQuilt sa...

Syns det ser bra ut, jeg da! Flott lite veggsmykke :o)

Quiltefia sa...

Hei!! Hyggelig at du har vært innom bloggen min!! Fint stitchery!! Men du har nok gjort det litt vanskligere for deg selv med å sy på damask!?? Men som alt annet håndarbeid så blir det lettere med litt trening, hvis man ikke har sydd så mye. Brukte du vatt bak?? Jeg synes det er morsomt med swap, men jeg er redd for å ikke rekke dem, men det gjør jeg jo. Den engle-swapen var stengt når jeg fant den.... Typisk. AnneK:-)

Martys Fiber Musings sa...

I think it is a very nice piece. Your redwork is beautiful. You are getting me thinking of Christmas.